Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Partydekorasjon

Fest, fest, fest! Du har kommet til rett sted hvis du vil ha det beste festtilbehøret som får en vanlig fest til å føles som tidenes beste fest. Det er viktig å skape følelsen av at du er på en morsom og storslått fest ved hjelp av fin dekorasjon, herlige farger og ballonger overalt!

Girlander skal pryde inngangen. Har du en liten gang og terrasse er det perfekt å henge opp girlandere som en tunnel slik at det føles som om du går inn i festen. Vi har massevis av fargerike og glitrende girlandere og vimpler i forskjellige mønstre og bokstaver.

Et godt supplement til girlandere er store og fargerike ballonger samt folieballonger som finnes i form av tall, bokstaver og ord. Du kan blande girlandere og ballonger for å gjøre det enda mer festlig. Dekorer veggene med dem innendørs og fest dem til bordet for å fortsette festfølelsen og temaet fra terrassen inn i hjemmet.

Du må ikke glemme detaljene, så vi har konfetti, annet festtilbehør som hatter og pynt til kaken samt sugerør og godteposer til barna. Med festtilbehør fra Lagerhaus blir feststemningen på topp!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!