Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Engangsartikler

Engangsartikler i papp, papir eller tre er veldig praktiske å ha med seg når du skal ha piknik eller om du skal ut og grille på svaberget eller i enga. Unngå å være forsiktig med servise og glass og bruk heller engangstallerkener og engangskrus! Griller du kjøtt har vi også godt engangsbestikk som skjærer gjennom kjøttet på en god måte. Gjør det enkelt for deg, kvitt deg med oppvasken når du er hjemme igjen og legg alle engangsgjenstandene du brukte i en miljøvennlig pose som du kaster i nærmeste søppelkasse.

Det er også perfekt å bruke engangsartikler til bryllupet, studentfesten eller barneselskapet. Det gjør vondt i hjertet når du hører et glass falle i bakken eller når en tallerken sprekker. Med engangsartikler trenger du ikke å bekymre deg for at barn ved et uhell mister et glass. Vi har også utrolig fine servietter som finnes i samme serie som engangstallerkener og krus! Du kan ha det utrolig hyggelig med matchende tema gjennom hele festen, spesielt med vår sommerserie ÄNGEN.

Vi har også fine og morsomme engangs- & popcornkopper til festen eller filmfesten hjemme. Med fine engangsartikler av papp fra Lagerhaus trenger du ikke bekymre deg for serviset ditt, og rett og slett gjøre det enklere for deg!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!