Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Engangskrus og -glass

Hos oss finner du engangskrus til alle anledninger. Her finner du papirkrus som passer perfekt til festen eller pikniken. Velg krus med morsomme motiver for å live opp festen, vi har mange forskjellige farger og mønstre. Vi har krus som er stripete, florale eller solide.

Match engangskrusene dine med matchende servietter og engangstallerkener fra samme serie for å få en enhetlig borddekking. En fest med et morsomt tema kan aldri gå galt! Skal du ha et større arrangement som student eller bryllup, kan engangsartikler være avlastende fordi du slipper like mye oppvask. Pappkrus og tallerkener er noe som alltid er greit å ha hjemme for spontane utflukter. Gå til stranden, skogen eller parken og spis noe godt med dine kjære!

Kjøp dine engangskrus online eller i en av våre Lagerhaus-butikker.

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!