Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Vaser og potter

Finn den perfekte potten til din nyinnkjøpte plante og forgyll fredagsbuketten med en trendy vase fra Lagerhaus. Vi har et stort antall krukker og vaser i både små og store størrelser i ulike varianter og stiler; veggpotter, hengepotter og større gulvpotter. Vaser som kan brukes til både blomsterbuketten og dekorativ interiørdetalj i bokhyllen eller på salongbordet.

Ønsker du å ta de botaniske detaljene til neste nivå, har vi også stilige blomstersøyler som gir en ekstra dimensjon til rommet. En krukke eller vase er en fin interiørdetalj man aldri kan få for mye av. Våre potter og vaser gjør hjemmet ditt personlig og trendy. Vas PETALS, som er en skikkelig favoritt, har et vakkert mønster av lys rosa, lyseblå og røde sprut. Gjør stuen stilig og tidløs ved hjelp av fine vaser og krukker fra Lagerhaus!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!