Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Oppbevaring

Oppbevaring er nøkkelen til å få orden på hjemmet ditt. Den brukte toppen skal ligge i skittentøyskurven, hanskene skal ha sin plass i en av hallens oppbevaringsbokser, regningene i den viktige papirboksen og teppene skal brettes i kurven ved siden av sofaen. Vi har det meste i oppbevaring - Esker, skuffer, kurver, brett og poser i mengde, både i små og store størrelser, i ulike materialer og stiler.

Ikke gå glipp av våre stablebare og sammenleggbare Lager oppbevaringsbokser som er ekstremt funksjonelle. En praktisk og fin oppbevaringskurv er både funksjonell og en fin interiørdetalj i hjemmet ditt. Våre oppbevaringsbokser i tre er utrolig populære og disse kan brukes på både bad og stue. Uansett hva du trenger å organisere i hjemmet ditt, finner du riktig oppbevaring hos Lagerhaus.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!