Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Oppbevaring

Oppbevaring er nøkkelen til å få orden på hjemmet ditt. Den brukte toppen skal ligge i skittentøyskurven, hanskene skal ha sin plass i en av hallens oppbevaringsbokser, regningene i den viktige papirboksen og teppene skal brettes i kurven ved siden av sofaen. Vi har det meste i oppbevaring - Esker, skuffer, kurver, brett og poser i mengde, både i små og store størrelser, i ulike materialer og stiler.

Ikke gå glipp av våre stablebare og sammenleggbare Lager oppbevaringsbokser som er ekstremt funksjonelle. En praktisk og fin oppbevaringskurv er både funksjonell og en fin interiørdetalj i hjemmet ditt. Våre oppbevaringsbokser i tre er utrolig populære og disse kan brukes på både bad og stue. Uansett hva du trenger å organisere i hjemmet ditt, finner du riktig oppbevaring hos Lagerhaus.

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!