Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Kurver

Å skape orden i hjemmet og kvitte seg med alle ting i en fin kurv er en virkelig herlig følelse. I tillegg til funksjonaliteten kan oppbevaringskurver også bli en stilig interiørdetalj. Her finner du mange forskjellige varianter av oppbevaringskurver; velg mellom kurver med lokk, flettede kurver, flettede kurver og kurver i tekstil.

Bruksområdene for våre kurver er mange – en oppbevaringskurv kan være nyttig på badet til skittentøy, sminke, håndklær og toalettpapir. På barnerommet for klær og leker, i stua for tekstiler og tepper. Plasser pottene dine i kurvene og vips så plantene dine får et nytt utseende. Store praktiske og små pene kurver i forskjellige farger finner du hos Lagerhaus, både på nett og i din nærmeste butikk.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!