Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Kurver

Å skape orden i hjemmet og kvitte seg med alle ting i en fin kurv er en virkelig herlig følelse. I tillegg til funksjonaliteten kan oppbevaringskurver også bli en stilig interiørdetalj. Her finner du mange forskjellige varianter av oppbevaringskurver; velg mellom kurver med lokk, flettede kurver, flettede kurver og kurver i tekstil.

Bruksområdene for våre kurver er mange – en oppbevaringskurv kan være nyttig på badet til skittentøy, sminke, håndklær og toalettpapir. På barnerommet for klær og leker, i stua for tekstiler og tepper. Plasser pottene dine i kurvene og vips så plantene dine får et nytt utseende. Store praktiske og små pene kurver i forskjellige farger finner du hos Lagerhaus, både på nett og i din nærmeste butikk.

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!