Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Dekorasjon

Hos oss finner du ulike typer innredning og interiørdetaljer som gjør hjemmet ditt personlig, stilig og sjarmerende. Sett prikken over i-en på hjemmet med en bildekollasje med våre fine rammer. Plasser en fin og praktisk hylle på veggen i hallen og plasser stueplantene i fine og trendy piedestaler. Ønsker du å skape et botanisk og grønt interiør i hjemmet, men ikke er lysten på å vanne, er våre kunstige planter et tips til deg. Vi har massevis av potter som matcher våre kunstige planter, samt husker og piedestaler - fine dekorative detaljer i hjemmet.

Gjør hjemmet ditt ekstra koselig og koselig med våre designede småmøbler. Praktiske og stilige småbord, krakker, benker og puffer. Plasser våre trendy sidebord ved sofaen eller hvorfor ikke bruke dem som nattbord? Den praktiske krakken passer perfekt i hallen og hengekøyen på terrassen eller i hagen under epletreet.

Hos Lagerhaus finner du interiørdetaljer, dekorasjoner og møbler til hjemmet som sjarmerer både humør og hjem.

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler