Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Dekorasjon

Hos oss finner du ulike typer innredning og interiørdetaljer som gjør hjemmet ditt personlig, stilig og sjarmerende. Sett prikken over i-en på hjemmet med en bildekollasje med våre fine rammer. Plasser en fin og praktisk hylle på veggen i hallen og plasser stueplantene i fine og trendy piedestaler. Ønsker du å skape et botanisk og grønt interiør i hjemmet, men ikke er lysten på å vanne, er våre kunstige planter et tips til deg. Vi har massevis av potter som matcher våre kunstige planter, samt husker og piedestaler - fine dekorative detaljer i hjemmet.

Gjør hjemmet ditt ekstra koselig og koselig med våre designede småmøbler. Praktiske og stilige småbord, krakker, benker og puffer. Plasser våre trendy sidebord ved sofaen eller hvorfor ikke bruke dem som nattbord? Den praktiske krakken passer perfekt i hallen og hengekøyen på terrassen eller i hagen under epletreet.

Hos Lagerhaus finner du interiørdetaljer, dekorasjoner og møbler til hjemmet som sjarmerer både humør og hjem.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!