Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 1000;-

Den som har allt

Skal du kjøpe en gave til den som har alt? Det kan være vanskelig hvis personen er kresen og ofte kjøper det han trenger når det passer. Da er det viktig å tenke seg om, tulle med det, tenke praktisk gjennom alle de forskjellige rommene til hjemmet, hvordan skal du gjøre livet litt lettere eller morsommere? Vi har de beste produktene for de som har alt.


Du må sørge for å skille deg ut med gaven din, som en pute som ser ut som en smultring, hvem vil ikke ha det? Pynt sofaen eller lenestolen med den for å få litt morsommere innredning.

Du kan også velge noe praktisk som et metallnett hvor du kan henge et brett, flere kroker, en avishylle eller en boks hvor du kan legge masse papir. Utrolig nyttig og en stilig oppbevaring.


Et tips er å skape en følelse hos den som har alt. Gi henne et krus med teksten BOSS på for å gi henne en herlig følelse av selvtillit! Bare velg og velg hos Lagerhaus for å finne den perfekte gaven til den som har alt.

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler