Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Kjøkkenoppbevaring

Her finner du all kjøkkenoppbevaring du trenger for å organisere kjøkkenet ditt på en smart måte. Vi bruker mye tid på kjøkkenet og det skal være et sted å trives. Ved å sortere og organisere på kjøkkenet reduseres stresset og det blir et roligere sted å være. Det er selvfølgelig finere med for eksempel syltetøy, havregryn eller helgens bærhøst i en av våre fine glasskrukker.


Oppbevar ferskpresset juice på glassflasker og sett i fylket. Flaskene finnes i flere forskjellige størrelser og fungerer utmerket til juice eller som vannflaske på middagsbordet og perfekt til piknik i sommer. Med våre stilige oppbevaringskurver kan du enkelt kvitte deg med det du ikke vil stå foran eller dekorere kjøkkenbenken med en trendy redskapsholder med matchende kjøkkenutstyr i. Vi har også papirholdere og oppskriftsblokker.

 

Alt for enklere oppbevaring på kjøkkenet. Med små midler kan du enkelt organisere og få bedre orden. Kjøp din kjøkkenoppbevaring online eller i en av våre Lagerhaus-butikker.

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!