Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Kjøkkenoppbevaring

Her finner du all kjøkkenoppbevaring du trenger for å organisere kjøkkenet ditt på en smart måte. Vi bruker mye tid på kjøkkenet og det skal være et sted å trives. Ved å sortere og organisere på kjøkkenet reduseres stresset og det blir et roligere sted å være. Det er selvfølgelig finere med for eksempel syltetøy, havregryn eller helgens bærhøst i en av våre fine glasskrukker.


Oppbevar ferskpresset juice på glassflasker og sett i fylket. Flaskene finnes i flere forskjellige størrelser og fungerer utmerket til juice eller som vannflaske på middagsbordet og perfekt til piknik i sommer. Med våre stilige oppbevaringskurver kan du enkelt kvitte deg med det du ikke vil stå foran eller dekorere kjøkkenbenken med en trendy redskapsholder med matchende kjøkkenutstyr i. Vi har også papirholdere og oppskriftsblokker.

 

Alt for enklere oppbevaring på kjøkkenet. Med små midler kan du enkelt organisere og få bedre orden. Kjøp din kjøkkenoppbevaring online eller i en av våre Lagerhaus-butikker.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!