Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Oppbevaringskurver

Med smart kjøkkenoppbevaring blir det enkelt å kvitte seg med ting du ikke vil ha foran deg og holde orden på kjøkkenet. Skap et mer herlig miljø på kjøkkenet og organiser med en smart liten oppbevaring. Samle øsene og slikkepottene lett tilgjengelig i en stilig verktøyholder eller en praktisk bestikkstativ på kjøkkenbenken ved siden av komfyren i stedet for å gjemme dem i en skuff. Ferske krydder og flasker med olje og eddik oppbevares pent sammen i en treboks eller oppbevaringskurv. Plasser småting i våre flettede oppbevaringskurver laget av sjøgress, like stilige som de er praktiske. Plasser vaskemiddelet og oppvaskbørsten i oppvaskstativet vårt i sort metall som også passer med andre produkter som bestikkstativet og oppvaskstativet vårt.

 

Hos oss finner du verktøyholdere, oppbevaringskurver og annen smart kjøkkenoppbevaring i ulike materialer og farger. Finn dine favorittoppbevaringskurver hos Lagerhaus!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler