Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Former

Å tilberede mat som du så kan kaste i en ildfast form i ovnen er både bra, tidsbesparende og fleksibelt. Vi har ovnsformer i forskjellige størrelser, for å forenkle for deg i matlagingen din enkelt! Enten du er ute etter en stor eller liten ovnsform i glass eller porselen, finner du den hos oss på Lagerhaus. En ovnsform kan brukes til mye både på kjøkkenet når du lager maten og ved kjøkkenbordet når du skal servere den.


Enten du vil bake brød, boller, kaker eller bakverk, er en bakeform veldig god å ha! Kjenn aromaen som brer seg på kjøkkenet, og følelsen av å putte en nybakt bolle i munnen, som er bakt med ekstra kjærlighet – uslåelig! Hos oss finner du bakeformer i ulike materialer, former og størrelser, vi har alt fra den klassiske springformen, perfekt til kaken, svampekakeformen, paiformen og brødformen. Finn perfekte former for matlagingen din hos Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!