Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

  • Hjem
  • Kjøkken og servering

Kjøkken og servering

Alt du trenger til kjøkkenet og serveringen for å hjelpe deg med å leve i kjøkkenet er her hos oss. Vi vet at det kan være lite tradigt etter jobben for å stille inn i kjøkkenet, så vi har samlet de produktene du trenger for å gjøre det klart for deg, men også produkter for å bli stilig til kjøkkenet.


Om du vil ha praktiske produkter så ha vi praktisk kjøkkenoppbevaring så at du enkelt kan sortere ditt kjøkken. Vi har bøker til både mat og drikke så du enkelt kan lage ingredienser og slippe å tenke på hva du skal lage for noe. Gjør det enkelt for å grave med våre produkter innen matberedning, og gjør kjøkkenet roligare og stilige med trendig glass og porslin fra Lagerhaus som forhoppningsvis gir deg en leende etter maten er klar.


Servera maten med fin murstein og fett på våre fargeglada bordstabletter og underlegg. Når middagen er klar så kan du være din partner ved å hjelpe deg med våre produkter og diskprodukter. Vi har som et og friskt luktende rengjøringsmiddel som gjør det enkelt å spise og bruke hjelp av disktrasor samt elegante borstar i bambu i fantastisk kvalitet.


Glöm inte at ge deg selv en belöning med vårt goda godis som ofte er sesongensbaserat! Alt som du trenger til kjøkken og servering har vi på Lagerhaus!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!