Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Kontor

Enten du har et kontor hjemme, er på stedet på jobb eller på skolen, har vi kontorrekvisita du trenger for å heve humøret, motivasjonen og bli mer produktiv. Vi har notatblokker i flere forskjellige morsomme trykk som matcher din personlighet, morsomme blyanter men også vanlige blyanter og kalendere for planleggingen din.

Vårt kontortilbehør hjelper deg med å organisere papirer eller småting som har blitt samlet inn hjemme i stua eller på kontoret. Se på Metallnät GALLER, et funksjonelt veggnett hvor du kan henge kroker og skuffer. Du kan også henge opp gjøremålslister og viktige papirer ved hjelp av bindersene våre.

Kan du forestille deg at livet kan bli morsommere med kontoroppbevaring? Hvordan å bruke! Bli mer organisert ved hjelp av våre plastbokser AYKASA. De finnes i forskjellige størrelser og farger og kan brettes når du ikke bruker dem. Den stressende papirbunken kan plutselig gjemmes bort i en fin oppbevaringsboks, og dermed blir du mer fokusert og produktiv – noe som gjør det morsommere å oppholde seg på kontoret! Hos Lagerhaus finner du alt du trenger til kontoret!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!