Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Kontor

Enten du har et kontor hjemme, er på stedet på jobb eller på skolen, har vi kontorrekvisita du trenger for å heve humøret, motivasjonen og bli mer produktiv. Vi har notatblokker i flere forskjellige morsomme trykk som matcher din personlighet, morsomme blyanter men også vanlige blyanter og kalendere for planleggingen din.

Vårt kontortilbehør hjelper deg med å organisere papirer eller småting som har blitt samlet inn hjemme i stua eller på kontoret. Se på Metallnät GALLER, et funksjonelt veggnett hvor du kan henge kroker og skuffer. Du kan også henge opp gjøremålslister og viktige papirer ved hjelp av bindersene våre.

Kan du forestille deg at livet kan bli morsommere med kontoroppbevaring? Hvordan å bruke! Bli mer organisert ved hjelp av våre plastbokser AYKASA. De finnes i forskjellige størrelser og farger og kan brettes når du ikke bruker dem. Den stressende papirbunken kan plutselig gjemmes bort i en fin oppbevaringsboks, og dermed blir du mer fokusert og produktiv – noe som gjør det morsommere å oppholde seg på kontoret! Hos Lagerhaus finner du alt du trenger til kontoret!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler