Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Bestevennen

Leter du etter den perfekte gaven til din beste venn? - da har du kommet til rett sted! Her har vi samlet produkter som uansett kjønn, alder og stil som vil gjøre din beste venn veldig glad. Som bestevenn fortjener du det aller beste, inviter vennen din på en skikkelig overraskelse og gi bort en kjempe fin gave.


Hvem setter ikke pris på et godt duftlys eller håndsåpe? Gi noe personlig som en gavebok eller et krus med et morsomt sitat på. Er du interessert i interiør kan en fin pute eller koselig pledd passe eller hvorfor ikke en vakker vase. Noe du aldri kan få for mye av er kokebøker, det er alltid nye oppskrifter å lære og retter du vil prøve. Vi i Lagerhaus har de morsomste spillene, vi har alt fra quiz til strategispill til alle slags anledninger, som spill til førfesten eller til familiemiddagen, en perfekt gave rett og slett.


Skjem bort din beste venn og finn den perfekte gaven hos Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!