Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Bestevennen

Leter du etter den perfekte gaven til din beste venn? - da har du kommet til rett sted! Her har vi samlet produkter som uansett kjønn, alder og stil som vil gjøre din beste venn veldig glad. Som bestevenn fortjener du det aller beste, inviter vennen din på en skikkelig overraskelse og gi bort en kjempe fin gave.


Hvem setter ikke pris på et godt duftlys eller håndsåpe? Gi noe personlig som en gavebok eller et krus med et morsomt sitat på. Er du interessert i interiør kan en fin pute eller koselig pledd passe eller hvorfor ikke en vakker vase. Noe du aldri kan få for mye av er kokebøker, det er alltid nye oppskrifter å lære og retter du vil prøve. Vi i Lagerhaus har de morsomste spillene, vi har alt fra quiz til strategispill til alle slags anledninger, som spill til førfesten eller til familiemiddagen, en perfekt gave rett og slett.


Skjem bort din beste venn og finn den perfekte gaven hos Lagerhaus!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler