Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Kort og hangtags

Når du vil sette prikken over i-en eller skape en følelse med en gave til en spesiell person, er et postkort eller brettet kort den perfekte detaljen. Med et morsomt postkort skaper du en følelse av glede og forventning til å åpne gaven, eller du kan skape en kjærlig følelse med et romantisk postkort.

Du trenger selvfølgelig ikke kjøpe et postkort for å gi med gave, men du kan sende et kult eller morsomt postkort til en slektning eller venn som er langt unna. Vi har duftkort som kommer i flere herlige dufter som sjokoladekake og kokos som er en ekstra touch til noen du bryr deg om, en liten morsom overraskelse når de åpner konvolutten!

Budskapene på våre postkort og brettede kort kan være motiverende, romantiske men også lekne slik at det er et kort for alle. Et motiverende vektet kort med et fantastisk skriftlig budskap blir aldri feil, han vil føle seg skikkelig varm inni seg! Tenk deg å sette postkortet vårt med budskapet "verden trenger flere kvinner som deg", med et personlig og kjærlig budskap inni, på en omsorgsfull gave. Det kommer nesten garantert en tåre.

Kjøp Lagerhaus morsomme postkort og brettede kort online og skap følelser!

Underkategorier

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!