Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Høstens nyheter

Blant høstens nyheter finner du glitrende lykter, lampeskjermer i rotting, lysestaker i steintøy, vaser i vakre nyanser, tuftede pynteputer og krukker i jordfarger. Fargeskalaen er i naturlige, jordnære toner med brune og beige nyanser som base. Dette er blandet med aksentfargene grønt og lilla. Materialer som glass, rotting, fuskepels og keramikk står sentralt i kolleksjonen. Formspråket er mykt, romantisk med inspirasjon fra 60-tallet. Det botaniske mønsteret BODIL er hentet fra de glade, fine blomstermønstrene fra 60-tallet, men med et høstlig preg. Naturen er nær, trykker på tekstiler med blader og planter. Videre har kolleksjonen elementer av havet og borddekkingsdetaljer som puster luksus.

Kolleksjonen utstråler ro og varme – men har også fancy og luksuriøse elementer – spesielt på det dekkede bordet. I figur- og mønsterform finnes også YIN og YANG, balanserer på Lagerhaus sin glade måte!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!