Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Gaveposer

Vi tilbyr et bredt utvalg av festlige gaveposer for en mer omsorgsfull gave. Med en fin innpakning blir innholdet enda mer verdsatt. Noen ganger kan det være vrient å pakke inn pakker med gavepapir, da er det perfekt å bruke gavepose. Det er både praktisk og enkelt og det blir utrolig fint og stilig.

Vi har gaveposer i flere forskjellige størrelser, små, store, høye eller lave og mange forskjellige farger og motiver. Match vesken etter årstid, en rød til julegavene, en fargerik til bursdagsbarnet eller en pose med hare til påske. Vi har selvfølgelig også solide farger som hvite, rosa eller lilla vesker. Alle gaveposer er også designet av oss, noe som også gjør dem unike.

Ekstra fint blir det om du pakker inn innholdet med matchende silkepapir og binder posen sammen med et av våre fine gavebånd. En gavepose kan også brukes om og om igjen, noe som er fantastisk. Raskt, greit og enkelt får du en fin gave til alle anledninger.

Våre gaveposer gjør gaven din perfekt!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!