Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Gaveesker

Overrask kjære og gi bort gaver i fine og ferdige gaveesker. Vi tilbyr et bredt utvalg av gaveesker i små og store størrelser for å passe dine behov. Det finnes massevis av forskjellige farger, ensfargede, mønstrede, glitrende og til og med gaveesker med fine sitater på som vil gjøre mottakeren litt ekstra glad. Hvis du ønsker å få din kjære til å føle seg ekstra spesiell, har vi gaveesker i form av et hjerte i rødt og rosa!

Er det en julegave, har vi bokser i alle julens farger, fargerike bokser til bursdager eller trenger du en gul til påske? Vi har også masse gavebånd i forskjellige som du fint kan pakke inn esken med for en ekstra touch. En gaveeske kan også brukes til en praktisk oppbevaringsboks hvor du kan samle småting eller til andre formål om du ønsker det.

En gave blir så mye mer meningsfylt med et vakkert omslag, så benytt anledningen og kjøp fine gaveesker til gaven din her hos oss!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!