Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Silkepapir

Hos oss kan du alltid kjøpe fint silkepapir til å pakke inn gavene og pakkene dine med. I vårt sortiment finner du silkepapir i behagelige farger som passer til alle anledninger. Vi har farger som rosa, sølv og blått. Pakk inn gaver i silkepapir, kan passe ekstra godt til de delikate gavene eller legg silkepapir oppå gaveposen for en morsom effekt. Pakker du inn pakken i en av våre gaveesker, kan silkepapir være fint å legge i esken.

Bland farger for å få et enda mer sprett resultat. Pakk blomsterbuketten inn i passende silkepapir og cellofan og overrask noen du liker. Silkepapir er et produkt som alltid er godt å ha hjemme, akkurat som pakkepapir og pakkesnorer er det perfekt å gjøre med. Et vakkert omslag gjør gaven din perfekt – spesielt hvis den er laget av silkepapir!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!