Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Bestselgere

Velkommen til siden vår hvor alle våre bestselgere er! Du finner de bestselgende og mest trendy produktene fra alle kategorier innen interiør, kjøkken & servering samt fest & gave. I løpet av alle årstider vil det alltid være noen produkter som selger best, for eksempel piedestaler eller krukker til våren når solen kommer frem. Vår benk og krakk for vår og sommer er også en virkelig stor hit.

I løpet av sommeren blir det mye glass, servise og engangsartikler som selger godt på grunn av alle festene som student, bryllup og midtsommer. Det kan være glasskrukker hvor du kan sette syltetøy fra nyplukkede bær, piknikkurver for eventyr og vaser til nyplukkede blomster.

I løpet av vinteren blir det fullt av morsomme og koselige produkter til julepynt. Det kan være mange forskjellige lys, lykter, godteri og andre fantastiske ting! Dette er det beste stedet å finne bestselgere for inneværende sesong!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!