Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Interiør

Finn møbler og møbler som passer din interiørstil og som skaper ditt personlige hjem. Vi tilbyr et bredt utvalg av møbler som gir varme og glede til hjemmet ditt. Vi har stilige og praktiske produkter til alle rom i hjemmet. Oppdater dine krukker, vaser eller lykter og få orden hjemme ved å oppbevare riktig, vi har flere forskjellige oppbevaringsbokser.

Våre interiørkategorier inneholder interiørdetaljer i ulike stiler, slik at du kan matche produktene du ønsker, basert på fargetema og materiale du ønsker. På denne måten holder du en rød tråd i interiøret og i stua eller soverommet. Miks og match blant produktene våre for å dekorere på en morsom måte og for å skape ditt lykkelige sted!

For å få den koselige hjemmefølelsen anbefaler vi våre lys og lysestaker, samt såpe og duft. Velg mellom deilig duftende duftlys eller pynt med stilige lyslykter i herlige farger og former. Gi badet ditt et løft med våre populære håndsåper som ikke bare lukter godt – men også pleier hendene dine da de inneholder ingredienser av god kvalitet.

Ved hjelp av interiør og møbler skaper du din personlige følelse i hjemmet. Her har du all boliginnredningen du trenger.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!