Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Glass

Her er alle brillene du trenger til hverdags og til fest. Enten du er ute etter vannglass til middag, vinglass til gjester eller champagneglass til festen, finner du glass til alle anledninger hos oss. Dekk bordet med et stilig Bodega-glass til familien som du bruker daglig eller et vakkert Melodia-glass som du vil vise frem når venner og familie kommer innom.


Nyttårsfesten er den perfekte anledningen til å vise frem din glasssamling, vi anbefaler våre coupéglass og ølglass Mood samt vinglass og champagneglass Lésprit eller Berlin. Dette er stilige glass i fantastisk kvalitet, det kan bare ikke gå galt med disse brillene til festen. For utendørsaktiviteter som en piknik på stranden eller på steinene ved sjøen, har vi plastglass slik at du ikke trenger å bekymre deg for knust glass. Hos Lagerhaus finner du de perfekte glassene for den rette anledningen, som virkelig kan være prikken over i-en for hele middagsbordet.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!