Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Kjøkkentekstiler

Her finner du kjøkkentekstiler i flere fargekombinasjoner ulike varianter. Vi har grytekluter i flere forskjellige farger og vår heklede gryteklut er laget av 100% restmateriale fra tekstilindustrien. Det finnes matchede grytekluter, grytekluter og forklær som passer godt å ha sammen. Sjekk ut våre fine mønstrede kjøkkenhåndklær i morsomme farger som definitivt vil livne opp kjøkkenet ditt. Velg stilige og fargerike håndklær etter årstidene, håndklær med trykk eller match med ferie for å få en ekstra atmosfære i hjemmet.


Med små midler kan du enkelt endre et helt kjøkken. Skap en finere hjemmefølelse og innred med flere tekstiler, det skaper både ro og harmoni. Sjekk ut utvalget og velg de som passer din personlige stil. Alle våre kjøkkentekstiler er av høy kvalitet og funksjon. Skap et herlig miljø på kjøkkenet ditt og kjøp kjøkkentekstiler hos oss på Lagerhaus!

Underkategorier

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!