Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Kjøkkentekstiler

Her finner du kjøkkentekstiler i flere fargekombinasjoner ulike varianter. Vi har grytekluter i flere forskjellige farger og vår heklede gryteklut er laget av 100% restmateriale fra tekstilindustrien. Det finnes matchede grytekluter, grytekluter og forklær som passer godt å ha sammen. Sjekk ut våre fine mønstrede kjøkkenhåndklær i morsomme farger som definitivt vil livne opp kjøkkenet ditt. Velg stilige og fargerike håndklær etter årstidene, håndklær med trykk eller match med ferie for å få en ekstra atmosfære i hjemmet.


Med små midler kan du enkelt endre et helt kjøkken. Skap en finere hjemmefølelse og innred med flere tekstiler, det skaper både ro og harmoni. Sjekk ut utvalget og velg de som passer din personlige stil. Alle våre kjøkkentekstiler er av høy kvalitet og funksjon. Skap et herlig miljø på kjøkkenet ditt og kjøp kjøkkentekstiler hos oss på Lagerhaus!

Underkategorier

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!