Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Håndklær

Er du lei av kjøkkenhåndklærne dine? Da har du funnet rett sted! Vi har stilige kjøkkenhåndklær i morsomme farger, mønstre og i fantastisk kvalitet som garantert liver opp kjøkkenet ditt. Vi har farger som grønn, hvit, gul, lys lilla, lys grå og mange flere. Velg håndklær etter årstidene eller match med en ferie for å få en ekstra atmosfære i hjemmet. Sjekk ut vårt populære kjøkkenhåndkle VAFFEL i vaffelmønster, VOFF som er vårt trykte håndkle med mønster av hunder eller vårt nye kjøkkenhåndkle NY TRADISJON i fine lyse og sommerlige farger i tartan og stripete mønstre.


Ved å innrede med en så enkel ting som tekstiler skaper du en varm og hjemmekoselig følelse hvor du kan føle deg hjemme og rolig. Miks og match håndklærne dine som du vil og lag din helt egen stil. Våre kjøkkenhåndklær er også laget av økologisk bomull, noe som også gjør dem miljøvennlige. Sjekk ut våre håndklær på nett eller i en av våre Lagerhaus-butikker!

Lignende kategorier

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!