Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Håndklær

Er du lei av kjøkkenhåndklærne dine? Da har du funnet rett sted! Vi har stilige kjøkkenhåndklær i morsomme farger, mønstre og i fantastisk kvalitet som garantert liver opp kjøkkenet ditt. Vi har farger som grønn, hvit, gul, lys lilla, lys grå og mange flere. Velg håndklær etter årstidene eller match med en ferie for å få en ekstra atmosfære i hjemmet. Sjekk ut vårt populære kjøkkenhåndkle VAFFEL i vaffelmønster, VOFF som er vårt trykte håndkle med mønster av hunder eller vårt nye kjøkkenhåndkle NY TRADISJON i fine lyse og sommerlige farger i tartan og stripete mønstre.


Ved å innrede med en så enkel ting som tekstiler skaper du en varm og hjemmekoselig følelse hvor du kan føle deg hjemme og rolig. Miks og match håndklærne dine som du vil og lag din helt egen stil. Våre kjøkkenhåndklær er også laget av økologisk bomull, noe som også gjør dem miljøvennlige. Sjekk ut våre håndklær på nett eller i en av våre Lagerhaus-butikker!

Similar categories

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!