Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Gave til

Det kan sikkert være vanskelig å finne en gave til et bestemt familiemedlem, din beste venn eller din partner? Derfor har vi samlet alle de beste gavene til alle du kan tenke deg slik at du slipper å gå rundt og lete i flere dager! Se ikke lenger etter en gave til bestevennen din, kjøp et utrolig morsomt spill som får dere til å fnise sammen eller et spill med nostalgispørsmål om 80-tallet.


- Vi har stilige glass og servise til den sofistikerte moren.

- Vi har praktiske og alt det praktiske til matlaging og servering i fine farger og materialer til den matglade pappaen.

- Vi har til og med produkter for de som har ALT, som morsomme spill, serveringsbrett i marmor (hvor fint?) Eller morsomme gavebøker.


Det kan være veldig vanskelig å kjøpe gaver til en student, men vi har samlet alle de beste og stilige glassene, tallerkenene og bollene som forbereder den nyutdannede studenten på flyttingen hjemmefra. 


Hvorfor ikke kjøpe noe elegant til brudeparet? Skil deg ut ved å gi en gave som en fantastisk vase, fargerike lyslykter som skiller seg ut eller en unik karaffel. Her på Lagerhaus er det gaver til alle glade øyeblikk.

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler