Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Baderom

Det er lett å tilbringe flere timer på badet og derfor er det gøy å ha baderomsinnredning som passer din personlighet. Du kan gjøre store endringer gjennom små fond, og det er akkurat det vi ønsker å tilby. Å pusse opp et bad kan være både dyrt og tungvint, derfor har vi produkter slik at du slipper å gå gjennom store prosjekter. Nye små detaljer frisker opp badet umiddelbart.

Et must er våre populære gode håndsåper som finnes i flere forskjellige dufter, de er både stilige og lukter utrolig godt. Pynt håndsåpen med matchende dusjsåpe og få et fint sett å pynte med. Vi har også såpepumper og tannbørstekrus i matchende serier. Med vår såpepumpe kan du enkelt fylle på med to og den er som ny igjen. Med vår baderomsoppbevaring kan du enkelt organisere deg på badet. Vi har alt fra ulike typer kurver til kroker. Under kategorien annet baderomstilbehør finner du massevis av produkter som er gode å ha på badet, speil, toalettskåler, håndklær og mye mer.

Miks og match som du vil og finn dine favoritter til badet her!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!