Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Såpedispensere og glass

Vi har stilige såpepumper og tannbørstekrus i forskjellige farger og materialer for å friske opp badet ditt og få det til å se stilig ut. Våre såpepumper finnes i marmor, akryl og steintøy, vi har også utfyllende tilbehør som tannbørstekrus og såpeskåler i samme serie og materialer. Såpepumper er for miljøbevisste som liker å gjenbruke og som ikke trenger å kjøpe ny pumpe når den går tom.


Med våre såpepumper kan du enkelt fylle på med hvilken som helst såpe og såpepumpen blir som ny igjen. Oppbevar tannbørsten eller sminkebørstene dine i et praktisk tannbørstekrus. Handle såpepumper, tannbørstekrus og såpeskåler på nett eller i en av Lagerhaus sine butikker.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!