Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Kroppspleie og velduft

Vi har väldoftande tvålar och doftljus för att både du og ditt hem ska lukta ljuvligt. Prova våre egne populære håndtvålar i unike framtagna dofter som vanilj/magnolia/avokado, persika/grapefrukt/havtorn eller vår mest populære verbena/citrongräs/olivolja. I samme serie har vi også dusjtvål som også dem doftar like gott! På tal om god doft, testa vår rökelse SANDALWOOD (sandelträ) som setter god stemning i hemmet.


Et vakkert doftljus er perfekt for å fremme det øvre badet, soverommet eller stuemet for å mysa foran Tv:n. Blanda myskänslan med en god doft og kjøper doftljus hos Lagerhaus. Vi har en mengde forskjellige doftljus med dofter som rabarber, ananas, äng, örter og söta bär. Missa inte att vi også har doftpinnar i härliga dofter som honning (honung), furuskog (barrskog), bomullsblomst (bomullsblomma) og iset cederwood (cederträ). Doftpinnar passer som bra i baderom med soverom eller stue. Finn din tol og doft online eller i din nærmeste Lagerhaus-butikk!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!