Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Kroppspleie og velduft

Vi har väldoftande tvålar och doftljus för att både du og ditt hem ska lukta ljuvligt. Prova våre egne populære håndtvålar i unike framtagna dofter som vanilj/magnolia/avokado, persika/grapefrukt/havtorn eller vår mest populære verbena/citrongräs/olivolja. I samme serie har vi også dusjtvål som også dem doftar like gott! På tal om god doft, testa vår rökelse SANDALWOOD (sandelträ) som setter god stemning i hemmet.


Et vakkert doftljus er perfekt for å fremme det øvre badet, soverommet eller stuemet for å mysa foran Tv:n. Blanda myskänslan med en god doft og kjøper doftljus hos Lagerhaus. Vi har en mengde forskjellige doftljus med dofter som rabarber, ananas, äng, örter og söta bär. Missa inte att vi også har doftpinnar i härliga dofter som honning (honung), furuskog (barrskog), bomullsblomst (bomullsblomma) og iset cederwood (cederträ). Doftpinnar passer som bra i baderom med soverom eller stue. Finn din tol og doft online eller i din nærmeste Lagerhaus-butikk!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!