Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Glass og porselen

Vi tilbyr glass og servise til hverdagen, festen, faste middager men også finere fester – alle anledninger rett og slett! Finn riktig krus for morgenen, vi har alt fra kaffekrus i ulike morsomme former, som et bjørnekrus, til klassiske stilige tekrus. Vi har mange morsomme krus med ulike trykk og motiver på, så velg det som passer best for din personlighet! Hos oss på Lagerhaus finner du alle glassene du trenger, sjekk ut våre stilige drikkeglass, fine champagneglass til fest, vinglass eller drikkeglass for en avslappet fredagskveld. Vi har mange forskjellige iskremserier som vil passe din unike stil, til riktig arrangement eller stemning.


Servise med servise fra oss, vi tilbyr store og små tallerkener og skåler i forskjellige farger. Kikk inn i tallerkenene til lunsj, oppvasken og glassene til langmiddagen med venner og bollene til fredagskosen. Hos Lagerhaus kan du velge mellom en rekke glass og porselen i ulike størrelser, former og farger og lage den miksen som passer deg best.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!