Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Skåler

Vi har alle slags boller i akkurat den størrelsen, formen og fargen du trenger til middag. Den store bollen som passer godt til suppen, den store pastabollen til hovedretten og den lille iskoppen eller glassbollen til desserten. Vi har også flere små skåler til fredagsgodtet som er perfekte å ha godteriet eller chipsen i.


Vi har skåler i porselen, steintøy eller PLA. Det er tilhørende tallerkener for de som ønsker en enhetlig borddekking på bordet og også krus i samme serie. Er du ute etter en mer leken borddekking er det morsomt å blande farger og former på porselenet. Vi har skåler i sort, hvit, brun og steintøyskåler som passer til alle anledninger. Finn bollene dine på nett eller i en av våre Lagerhaus-butikker.

Similar categories

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!