Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Krus

Vi har mange fine krus for alle livets øyeblikk. Kaffekruset som bare må være der om morgenen. Temakruset for kveldskaffe med venner og take-away-kruset og termokruset når du er på farten, som også våre krus med lokk og sugerør passer perfekt. Her finner du krus med fine og morsomme budskap på, den perfekte gaven til deg selv eller til noen du liker.


Hos oss i Lagerhaus finnes det morsomme krus med trykk eller ensfargede krus i ulike farger i små og store størrelser. Velg mellom krus og kopper i porselen, emalje, glass og steintøy. Sjekk også ut tallerkener og skåler som matcher krusene våre hvis du har lyst på en hel serie servise. Finn dine krus hos oss, på nett eller i en av våre butikker.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!