Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Renhold og oppvask

Enten du liker å rydde eller ikke, er det en virkelig herlig følelse når hjemmet er nyvasket og oppvasken tørr. Vi har alt du trenger for en komplett rengjøring som servise & bestikkstativer, oppvaskbørster & filler og rengjøringsprodukter i masse herlige dufter. Få hjemmet ditt til å skinne ved hjelp av våre rengjøringsprodukter. Her finner du vaskemiddel, håndsåpe og rengjøringsspray i våre egendesignede flasker, som både lukter friskt og blir en fin interiørdetalj i hjemmet ditt. Et fint oppvaskstativ kan friske opp et helt kjøkken, for vi tilbyr oppvaskstativ i både metall og bambus, noe som er utrolig fint.


Å ha en oppvaskklut med et morsomt motiv på kan gjøre det lettere å tørke av bordet etter middagen. Match våre rengjørings- og vaskeprodukter med hverandre og skap din egen personlige stil og gjør rengjøringen litt morsommere. Vi har fine renseserier i bambus eller metall som passer godt sammen. Vi i Lagerhaus har alt innen rydding og oppvask!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!