Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Renhold og oppvask

Enten du liker å rydde eller ikke, er det en virkelig herlig følelse når hjemmet er nyvasket og oppvasken tørr. Vi har alt du trenger for en komplett rengjøring som servise & bestikkstativer, oppvaskbørster & filler og rengjøringsprodukter i masse herlige dufter. Få hjemmet ditt til å skinne ved hjelp av våre rengjøringsprodukter. Her finner du vaskemiddel, håndsåpe og rengjøringsspray i våre egendesignede flasker, som både lukter friskt og blir en fin interiørdetalj i hjemmet ditt. Et fint oppvaskstativ kan friske opp et helt kjøkken, for vi tilbyr oppvaskstativ i både metall og bambus, noe som er utrolig fint.


Å ha en oppvaskklut med et morsomt motiv på kan gjøre det lettere å tørke av bordet etter middagen. Match våre rengjørings- og vaskeprodukter med hverandre og skap din egen personlige stil og gjør rengjøringen litt morsommere. Vi har fine renseserier i bambus eller metall som passer godt sammen. Vi i Lagerhaus har alt innen rydding og oppvask!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!