Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Oppvaskkluter

La kjøkkenet ditt skinne med våre bambusoppvaskbørster og oppvaskkluter. Å ha en oppvaskklut med et morsomt motiv på kan gjøre det lettere å tørke av bordet etter middagen. Vi har filler med forskjellige motiver og morsomme trykk, så finn en skikkelig morsom fille for å gi et lite smil! Våre oppvaskkluter BAMBUS kan også vaskes i vaskemaskin og gjenbrukes, i tillegg er de laget av 50% bomull og 50% bambus, hvor bra?


Våre oppvaskbørster og grove børster er laget av bambus og er av fantastisk kvalitet, så du kan skrubbe knallhardt med den grove børsten! Vi tenker alltid på miljøet, så vi har også en stråbørste. Finn ditt rengjøringstilbehør hos Lagerhaus og få et renere hjem ved hjelp av våre praktiske, men fine og morsomme oppvaskbørster og filler.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!