Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Oppvaskkluter

La kjøkkenet ditt skinne med våre bambusoppvaskbørster og oppvaskkluter. Å ha en oppvaskklut med et morsomt motiv på kan gjøre det lettere å tørke av bordet etter middagen. Vi har filler med forskjellige motiver og morsomme trykk, så finn en skikkelig morsom fille for å gi et lite smil! Våre oppvaskkluter BAMBUS kan også vaskes i vaskemaskin og gjenbrukes, i tillegg er de laget av 50% bomull og 50% bambus, hvor bra?


Våre oppvaskbørster og grove børster er laget av bambus og er av fantastisk kvalitet, så du kan skrubbe knallhardt med den grove børsten! Vi tenker alltid på miljøet, så vi har også en stråbørste. Finn ditt rengjøringstilbehør hos Lagerhaus og få et renere hjem ved hjelp av våre praktiske, men fine og morsomme oppvaskbørster og filler.

Similar categories

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!