Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Oppvask- og bestikkstativ

Gjør oppvasken litt morsommere og la serviset tørke på en av oppvaskdiskene våre! Et fint oppvaskstativ kan faktisk friske opp et helt kjøkken, for vi tilbyr oppvaskstativ i både metall og bambus, noe som er utrolig fint. Skap orden og orden på vasken og organiser oppvasken, det vil lette vaskingen og spare deg for mye tid. Selv om du har oppvaskmaskin kan det være greit å ha oppvaskstativ hvis du ønsker å vaske noe for hånd.


Match oppvaskstativet ditt med andre av våre Lagerhaus-produkter og det kan lett bli en del av det indre av vasken, da foreslår vi oppvaskstativ BAMBUS! Den passer godt til vår renseserie hvor vi har vaskemiddel, håndsåpe og rensespray. Rengjøringsprodukter trenger ikke å være kjedelig, men med de riktige produktene kan du skape din helt egen personlige stil og gjøre den om til noe stilig. Organiser oppvasken og gjør livet ditt enklere ved hjelp av tallerkener og bestikkhyller fra Lagerhaus!

Similar categories

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!