Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Party

Planlegger du en fest eller kanskje en gave? I så fall har du kommet til rett sted. Enten du skal ha fest når noen fyller år, en superherlig temafest eller bare feire en spesiell anledning – det er faktisk festtilbehøret som liver opp og gjør festen virkelig festlig! Et barneselskap blir mye morsommere med ballonger, vimpler, streamers i forskjellige farger og festhatter så klart!

Vi har selvfølgelig også produkter til både Halloween-festen, hummertallerkenen, bryllupet og studenten. Og selvfølgelig bursdager i alle aldre! Ingen blir for gamle for stearinlys på kaken, ikke sant? Er det du som skal pynte? Så har vi noen tips – du får som regel mange morsomme ideer bare av å se på festvarene i sortimentet, så når det er på tide å få alt på plass, jobb med hele øyet. Kanskje du har en tom plass til å henge opp noe fint? Kanskje kan hver gjest få litt morsomt festtilbehør på sin plass hvis det er bordplasser på festen.

Om det mot formodning skulle bli et kjedelig øyeblikk på festen - så liv det opp med et morsomt selskapsspill! Vi lover at du skal få deg en god latter og festen er i gang igjen når du har fest og gaveprodukter!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!