Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Party

Planlegger du en fest eller kanskje en gave? I så fall har du kommet til rett sted. Enten du skal ha fest når noen fyller år, en superherlig temafest eller bare feire en spesiell anledning – det er faktisk festtilbehøret som liver opp og gjør festen virkelig festlig! Et barneselskap blir mye morsommere med ballonger, vimpler, streamers i forskjellige farger og festhatter så klart!

Vi har selvfølgelig også produkter til både Halloween-festen, hummertallerkenen, bryllupet og studenten. Og selvfølgelig bursdager i alle aldre! Ingen blir for gamle for stearinlys på kaken, ikke sant? Er det du som skal pynte? Så har vi noen tips – du får som regel mange morsomme ideer bare av å se på festvarene i sortimentet, så når det er på tide å få alt på plass, jobb med hele øyet. Kanskje du har en tom plass til å henge opp noe fint? Kanskje kan hver gjest få litt morsomt festtilbehør på sin plass hvis det er bordplasser på festen.

Om det mot formodning skulle bli et kjedelig øyeblikk på festen - så liv det opp med et morsomt selskapsspill! Vi lover at du skal få deg en god latter og festen er i gang igjen når du har fest og gaveprodukter!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!