Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Belysning

Å få riktig belysning hjemme trenger ikke å være vanskelig. Vi har veldig fin belysning som passer til alle rom i boligen. La oss gi deg noen ideer:

Over middagsbordet kan du henge fire lyskilder på rad i forskjellige høyder ved hjelp av våre stilige lampesnorer. Det skaper en koselig følelse da lyset er veldig varmt og herlig fra våre lyskilder. Du kan selvfølgelig matche våre lampesnorer og lyskilder med en trendy lampeskjerm som du henger i stuen eller på soverommet.

Lyssløyfene er perfekte som kosebelysning som kan henges på veggen, ved vinduet eller utendørs på terrassen eller balkongen for en herlig atmosfære. Vi har også lyssløyfer til å sette i juletreet.

Vi har også mange fine og stilige lamper i mange fasonger. Sett bordlampene våre på nattbordet, skrivebordet eller vinduskarmen for en behagelig belysning i rommet. Vegglampene er perfekte å sette over sengen eller som dekorasjon i stua. Prøv også tekstlampene våre som gir et kult neonlys eller SMILE-lampen vår som gjør rommet morsommere.

Belysning for alle bruksområder finner du hos Lagerhaus!

Lastning av produkter......

Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!