Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Belysning

Å få riktig belysning hjemme trenger ikke å være vanskelig. Vi har veldig fin belysning som passer til alle rom i boligen. La oss gi deg noen ideer:

Over middagsbordet kan du henge fire lyskilder på rad i forskjellige høyder ved hjelp av våre stilige lampesnorer. Det skaper en koselig følelse da lyset er veldig varmt og herlig fra våre lyskilder. Du kan selvfølgelig matche våre lampesnorer og lyskilder med en trendy lampeskjerm som du henger i stuen eller på soverommet.

Lyssløyfene er perfekte som kosebelysning som kan henges på veggen, ved vinduet eller utendørs på terrassen eller balkongen for en herlig atmosfære. Vi har også lyssløyfer til å sette i juletreet.

Vi har også mange fine og stilige lamper i mange fasonger. Sett bordlampene våre på nattbordet, skrivebordet eller vinduskarmen for en behagelig belysning i rommet. Vegglampene er perfekte å sette over sengen eller som dekorasjon i stua. Prøv også tekstlampene våre som gir et kult neonlys eller SMILE-lampen vår som gjør rommet morsommere.

Belysning for alle bruksområder finner du hos Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!