Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Lyskilder

Ikke glem å komplettere lampen din med riktig lyskilde. Hos oss finner du lyspærer og LED-lamper med ulike former, lysstyrke og lystemperatur. Over middagsbordet kan du henge tre av våre lyskilder GLOB LED på rekke og rad i forskjellige høyder ved hjelp av våre stilige lampesnorer. Det skaper en koselig følelse da lyset er varmt og deilig om sommeren. Du kan selvfølgelig matche våre lampesnorer og lyskilder med en trendy lampeskjerm som du henger i stuen eller på soverommet.

Vi har lyskilder til alle mulige lamper og lampeskjermer. Miks og match slik at du får den dekorasjonen, stilen og lyset som passer ditt interiør og ditt humør. I stuen ønsker du kanskje en roligere atmosfære, da bør du velge lyskilden GLOB LED. Men hvis du ønsker mer arbeidsatmosfære, er lyskilden GLOB OPAL LED riktig for deg.
Finn den perfekte matchen til lyskilder, lampeskjermer og lampesnorer hos Lagerhaus!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!