Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Lamper

Her finner du koselige, trendy og lekne lamper som gjør hjemmet ditt mer personlig. En lampe er både en funksjonell og en stilig interiørdetalj. Velg mellom stilige bordlamper, vegglamper eller hengende lamper som passer godt i vinduet eller som taklampe.

Med riktig valg av lampe eller skjerm kan et helt rom forandre og løfte et helt hjem. Det er også et produkt du har lenge, så det er ekstra viktig å velge riktig. Vi har både trendy og klassiske lamper som passer til alle stiler og rom. En bordlampe i vinduskarmen, en vegglampe på soverommet eller en hengende taklampe i stua. Gå ikke glipp av våre neonlamper som finnes i flere forskjellige sitater eller motiver.

Få et lysere hjem og skap harmoni takket være riktig valg av belysning. Vi har de riktige lampene for deg, velkommen til å ta en titt på utvalget her på nett eller i en av våre Lagerhaus-butikker.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!