Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Lampeskjermer

Med riktig valg av lampeskjerm kan du endre et helt rom og gjøre hjemmet ditt mer personlig og harmonisk. Her finner du lampeskjermer i ulike størrelser, materialer, farger og former. Vi har lampeskjermer som passer til alle stiler og rom. Flere av våre hengende lampeskjermer er laget av naturmaterialer eller stoff, som er både stilig, trendy og gir rommet en rolig følelse og atmosfære.
Vi har også trendy lampeskjermer for deg som allerede har en lampesnor som venter på den perfekte skjermen til å henge i taket, over spisebordet eller kanskje i stua.

Få et lysere hjem og skap harmoni ved hjelp av riktig belysning og lampeskjerm! Vi har mange forskjellige lampeskjermer å velge mellom og du er velkommen til å ta en titt her på nett eller komme inn i en av våre Lagerhaus-butikker.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!