Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Lys og lysestaker

Her finner du stilige og populære lysestaker og lysestaker i god kvalitet som gjør hjemmet ditt ekstra koselig og innbydende. Vi har både telys og stearinlys som fungerer godt til de forskjellige lysestakene. Vi har blokklys i små og store størrelser, samt i mange fine farger - som du kan sette på en fin lysestake av glass, steintøy, polystone eller marmor. Du finner også mange duftende duftlys i forskjellige stiler, finn din favoritt og la hjemmet dufte deilig godt. Duftlysene kommer i mange forskjellige herlige farger og med sjarmerende sitater og budskap.

Vi tilbyr også en rekke forskjellige farger av våre populære rustikke lys, og vil du piffe opp litt bør du sjekke ut våre kule vridde lys, som også finnes i mange forskjellige farger. Når du har fest finner du også kakelysene dine hos oss. Gjør feiringen til noe helt spesielt ved å pynte kaken med fine talllys. Vi har også lysekroner, sylinderlys og morsomme lys etter alle årstider og høytider!

Ikke glem å se på vår bestselgende Candle Lantern MELK! Kanskje den mest trendy lyslykten på markedet og den finnes i mange størrelser og fargevarianter, fra jordfarger til pasteller og mer fargerike farger. Vi har også lykter av andre slag, for eksempel hengelykter. Pynt og gjør hjemmet ditt koselig med lys, lysestaker og lysestaker fra Lagerhaus!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!