Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Lys

Et stearinlys løfter stemningen i rommet og skaper en koselig følelse. Hos oss finner du lys i en rekke farger, som passer til alle livets øyeblikk hele året, både sommer og vinter. Lagerhaus stilige lys i forskjellige former og farger er en perfekt interiørdekorasjon. Vi har blant annet buntlys, blokklys, rustikke lys, sylinderlys og lysekroner. Følg den siste trenden og sjekk ut våre vridde lys, de finnes i mange forskjellige farger.

Når du har fest finner du også kakelysene dine hos oss. Pynt kaken med fine talllys og gjør feiringen til noe helt spesielt. Å tenne et telys skaper ikke bare atmosfære og en herlig atmosfære, men også hyggelig varme. Kos deg til det og pynt både stua og festen med lys fra Lagerhaus!

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!