Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Hjemtekstil

Ved å innrede med boligtekstiler i alle hjemmets rom skaper du en varm og lun følelse. Sett farge på et rom eller et helt hjem ved hjelp av nydelige fargerike tepper, myke puter, stilige putevar og koselige tepper og tepper. Her finner du en rekke varianter som du kan mikse og matche akkurat som du vil, bare fantasien setter en stopper! Vi har puter, tepper og tepper i stilige og trendy mønstre – alt for å gjøre hjemmet ditt personlig.

Prøv nye fargekombinasjoner eller bryt med noe rart for å få en fantastisk effekt. Vi har morsomme og sjarmerende puter til stuen - hvorfor ikke kjøpe en søt pute med form som en alpakka, dovendyr eller katt?! Vi har også koselige tepper til sengen eller sofaen og tepper til alle boligens gulv. Lagerhaus har alle hjemmetekstilene du trenger for et mer koselig hjem.

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!