Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Puter og putetrekk

Stilige puter og putevar kan få selv den kjedeligste sofa til å se innbydende ut. Miks og match dem og lag din egen stil og følelse. Ved å bare bytte ut et enkelt putetrekk kan du endre og fornye et helt hjem, så ønsker du å skape en forandring med små midler er de den perfekte løsningen. Vi har også morsomme og sjarmerende puter til stuen - hvorfor ikke kjøpe en søt pute med form som alpakka, dovendyr eller katt?!


Hos oss finner du puter og putevar i flere ulike former og farger. Vi har motiver og mønstre som matcher alle årstider og hvilken stil du er ute etter. Puter piffer opp sofaen så vel som soverommet, eller hvorfor ikke barnerommet? Du finner også stilige og store linputer hos oss som passer til våre koselige putetrekk. Lagerhaus hjelper deg raskt og enkelt ved hjelp av puter og putevar å skape en personlig, koselig og/eller morsom stil i hjemmet ditt.

Lignende kategorier

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!