Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Duftlys

Hvem elsker ikke duftlys? Få den perfekte koselige følelsen hjemme med en god duft, finn ditt duftlys hos oss. Vi har en rekke dufter som rabarbra, kirsebær, ananas, eng, urter og søte bær. Det er den perfekte gaven når du vil muntre deg selv opp eller skjemme bort noen du liker. Hos Lagerhaus finner du ikke bare forskjellige dufter, men duftlysene kommer også i forskjellige herlige farger og stiler, slik at du kan matche med dine andre møbler hjemme.

Med ulike sitater på lysene, som "Love is in the air" og "Good feeling", blir lysene mer enn bare et duftlys – men også en morsom og personlig interiørdetalj. Er du som oss og synes duftlys er like koselig hele året, bør du sjekke ut våre sesonglys; fargerike blomsterdufter til sommeren eller vårt populære "kanellys" til jul. Det er rett og slett ikke mulig å ha for mange duftlys, derfor er Lagerhaus butikken for deg!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!