Levereringstid 4-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Lysestaker og lykter

Små interiørdetaljer som lysestaker og lykter skaper en deilig og varm følelse i hele rommet. Her finner du lykter i alle mulige varianter, store og små, klassiske og trendy; Vi har noe for enhver smak. Det finnes lykter i mange varianter og nyanser som du kan mikse som du vil. Gå ikke glipp av våre populære lyslykter MILK, de finnes i de fleste fantastiske farger og størrelser og er en fantastisk dekorasjon til ethvert rom i hjemmet. Vi har også fine hengende lyslykter i glass som passer perfekt til telys, disse lyktene passer godt innendørs, på balkongen eller i vinterhagen.


En lysholder eller lyslykt er minst like fint tom og kan også brukes som krukke eller ha blomster i. Du kan aldri ha for mange lysholdere og lyslykter, miks stort og smått i forskjellige farger og skap din helt egen stil . Finn dine favoritter hos Lagerhaus!

Lignende kategorier

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!