Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Pappa

Det er vanligvis ikke så vanskelig å finne en gave til pappa, men du må likevel tenke gjennom gaven for det kan være noe han aldri glemmer. Vi har noe som passer alle fedre, for eksempel det morsomme og lekne, det emosjonelle, det seriøse men også det lidenskapelige.


Kjøp noe som passer inn i din fars hverdag, kjøp noe han ikke visste han trengte som en skje med sugerør! Hvor bra er ikke det?


Pleier han å lage mat? Kjøp kjøkkenhåndkle, forkle, brødkurv, gryteklut og gryteklut i samme serie for et stilig kjøkken. Dette kan overraske deg, men en skål... tro oss, han vil elske det. Et brettstativ er også en perfekt gave til faren din, overrask ham med frokost på sengen med hans nye brettstativ, som han så kan bruke til alles bursdager i familien.


For pappaen med alle pappavitsene har vi utrolig morsomme spill og quiz så han kan slippe unna med vitsene sine. Vi kan garantere mye latter og vitser med spillet SHORT SHORT, han vil gjerne ta det frem og spille i hver sjanse han får. De beste gavene til pappa finner du hos Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!