Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 690;-

Påskeinspirasjon

Her har vi samlet all inspirasjon du trenger til vårens store høytid. Vi viser deg hvordan du dekker bordet for påskefestlighetene, hvordan du kan dekorere hjemmet ditt med et påsketema, og mye, mye mer!


Påskedekorasjoner i farger som gult, rosa og blått gir liv til ethvert hjem. Sett opp bordet med nytt servise, nye glass, krus og fremfor alt eggekoppene i påsken for å få påskemiddagen akkurat slik du vil ha den, fargerik og fylt med glede. Eller hvorfor ikke dekorere med fargerike spissebrikker? Dekorer hjemmet ditt med eggformede stearinlys, lysestaker og nye potter til påske for å gi farge til hjemmet. For hva ville påsken vært uten alle de fancy fargerike påskepyntene som finnes? Å pynte påskefesten skaper en koselig atmosfære og atmosfære hjemme, og selvfølgelig har vi massevis av påskepynt i sortimentet vårt. Du kan velge mellom fargerike vimpler, ballonger og stearinlys.


Kjøp en gavepose og fyll med påskegodteri, perfekt for påskeeggjakten eller for å gi bort til noen du liker. Vårt utvalg av påskegodteri inkluderer blant annet de klassiske sjokoladekaninene og sjokoladeeggene, men også mange andre godbiter i form av skum- og gelégodteri. Yum!


God påsk

Vaser til påske

Det fine med påsken er at du kan velge og vrake i mange forskjellige fargekombinasjoner for å gi liv til ethvert rom. Dekorer hjemmet ditt til påske med noen av våre vaser for å sette ditt personlige preg på påsken.

HANDLE VASER

Gavepose Påsk

Våre gaveposer med påsketema er et perfekt akkompagnement til vårens største høytid. Enten det er en gave eller et påskeegg, blir gaveposene våre en strålende detalj for å løfte gaven din til nye høyder. Ikke glem at den har mer godteri i en pose enn den gjør i et påskeegg!

HANDLE NÅ

MILK Lyslykt

Bestselgeren MILK candle lantern passer også inn i påskens vakre farger og temaer. Match den med en vase, et lys og noe fra vårt sortiment fra påskepynt til en liten gruppe å ha over påsken for å få den ultimate påskefølelsen hjemme. Det blir også superfint å matche med flere farger og størrelser fra MILK-serien.

HANDLE NÅ
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!

Vi bruker cookies for å få denne siden til å fungere bedre for deg.

Les mer om vår Cookie informasjonskapsler