Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Vaser

En fin vase med en vakker blomsterbukett i kan live opp et helt hjem. Velg blant våre vakre blomstervaser og finn dine favoritter. De er tilgjengelige i forskjellige størrelser for å passe alle typer blomster og rom. Kanskje vasen blir midtpunktet på middagsbordet eller en fin detalj på nattbordet. Finn vasen som passer din bukett og stil.

Vi har høye vaser som egner seg godt til snittblomster, tulipaner og trendy tørkede blomster. De mindre vasene blir en interiørdetalj på vasken på badet, på skrivebordet eller i vinduet. Bland små og store vaser for å få en maksimert blomstereffekt. Vi har også robuste keramikkvaser som er flotte å komplementere med. En tom vase er også fin som detalj i for eksempel bokhylla. Kjøp en stilig vase i mange former og farger hos Lagerhaus!

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!