Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Ampler og pidestaller

En pidestall eller en ampel kan fokusere på plantene i hjemmet ditt. Med en blomsterstand eller en hengende krukke får du plantene opp i høyere høyder og endrer hele følelsen i rommet. Våre pidestaller SQUARE og PODIUM er stilige interiørdetaljer hvor flere planter og krukker får plass. Disse kan du også plassere utendørs ved inngangsdøren for å skape en personlig og innbydende inngang.

Blomsterpidestaller og ampler passer like godt innendørs som i vinterhagen. Du kan for eksempel henge våre ampler, som finnes i fire forskjellige farger, i forskjellige høyder i stuen for å pynte fint på veggen. I tillegg til å plassere blomster på pidestallen, kan du fremheve en lampe eller en hvilken som helst annen interiørdetalj. La fantasien flyte ved hjelp av pidestaller og ampler fra Lagerhaus!

Similar categories

Loading…
Upp upp upp!

Lagerhaus, interiørkjeden fra Göteborg tilbyr inspirerende, rimelige og nøye utvalgte fest- og interiørdetaljer. Gjennom våre ledord "We create Happy Moments" ønsker Lagerhaus med vårt sortiment å bidra til økt glede i livets alle øyeblikk. Vi tilbyr rimelige og smarte produkter for hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, porselen, gaveposer, innpakningsprodukter og festartikler - alt som trengs for å skape Happy Moments!