Levereringstid 3-7 arbeidsdager - Fri frakt på alle ordre over 499;-

Filter

0

Filter

Potter

Innredning med krukker og blomster skaper en koselig følelse i hjemmet. Hos oss finner du blomsterpotter i en rekke modeller, som veggpotter, terrakottapotter og hengende potter. Du må ikke gå glipp av våre stilige og populære polystone potter PLANT, de finnes i fire forskjellige størrelser. Alle våre potter egner seg både som plantekrukke og som ytterpotte.

Her finner du krukker til balkongen, dekorative veggkrukker til stuen og sjarmerende hengende krukker til kjøkkenvinduet. Vi tilbyr også en rekke farger på våre potter; svart, hvit, grå, blå og grønn for å nevne noen. Ønsker du fargerike potter anbefaler vi potten VÄX som finnes i de populære fargene lys blå, lys rosa og fersken. Hos Lagerhaus finner du trendy, tidløse og stilige krukker som gjør hjemmet ditt koselig og hjemmekoselig.

Lignende kategorier

Laster…
Upp upp upp!

Lagerhaus er interiørkjeden med glimt i øyet og hjertet på rett plass. Vi tilbyr et bredt utvalg av rimelige og smarte produkter til hjemmet og festen. Interiørdetaljer, oppbevaringsprodukter, glass, servise, gaveposer, innpakningsprodukter, festartikler og mye, mye mer - alt du trenger for å skape et lykkelig sted!